3 gode grunde til at prøve mobilskrab

Skrabelodder har været til at finde i Danmark siden starten af 90’erne og har siden da haft mange forskellige udseende og former. Dog har skrabeloddet fortsat haft popularitet, og den dag i dag er det stadig en integreret del af vores hverdag. Det seneste nye er nu at du ikke behøver gå ned og købe dine skrabelodder – du kan få dem på din mobil nemt og hurtigt, så du kan skrabe løs fra din telefon. Herunder giver vi dig tre gode grunde til at prøve mobilskrab. Du kan også gå direkte ind på vores hjemmeside MobilSkrab og læse meget mere, så du allerede kan komme i gang med at skrabe på din mobil i dag!

1. Stadig en fantastisk oplevelse

Selvom skrabeloddet har bevæget sig ind på mobilen betyder det ikke, at oplevelsen har ændret sig. Mobilskrab beholder sin autencitet på grund af de flotte designs, der stadig giver dig oplevelsen af at skulle ‘skrabe’ – men hvor det hele er online i stedet. Så du får stadig suset i maven og spændingen ved at skulle skrabe overfladen, men du får det hele i en nem og let tilgængeligt pakke løsning.

2. Skrab gratis og uden indbetaling

Afhængigt af hvor du skraber online kan du få flere fordele end ved normale skrabelodder. Hvis du for eksempel vælger at spille mobilskrab på et online casino kan du oftest få lov til at prøve skrabelodder helt gratis og uden nogen indbetaling. Dermed kan du nemt finde ud af, hvad du bedst kan lide, uden at du skal stresse over at tabe penge.  Der er tilmed også muligheder for gratis skrabelodder, som blandt andet Circle K har tilbudt til mobilen i nogle år. Præmierne ved gratis skrabelodder vil typisk være mindre, eller tage form som en fordel hvis du handler ved en bestemt forretning, men det er stadig en spændende aktivitet og en god mulighed for at spare nogle penge og midler. 

3. Hold traditionen lige med en skrabe julekalender

En anden skøn tradition ved skrabelodder er skrabe julekalenderen, som altid er et hit hvert år. Hver dag skraber du et nyt felt med et nyt symbol, og du skal have et antal ens symboler for at vinde præmier til jul. Dette kan du stadig gøre, blot via din telefon, hvor dine chancer er de samme. Og er du den type, som ikke kan vente, men bare vil vide med det samme om du har vundet, så kan der også snydes på mobil udgaven!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *