kviklån

5 tips til sundere økonomi

Der er ingen tvivl om at der i 2019 er utrolig stor fokus på markedet for kviklån. En ny rød regering sætter stærkt ind på reguleringer ift. ÅOP, oplysningspligt og markedsføring af disse “hurtige lån”. Med renter på over 700% kan de hurtige penge hurtigt blive en utrolig dyr fornøjelse. Vi vil i denne lille guide komme med 5 tips til, hvordan du får en sundere økonomi. Så undgår du nemlig at komme i kviklån’s fælden.

Læg et budget

Læg et budget

Grunden til at “læg et budget” ligger aller øverst på listen er, at når du kender dine udgifter så ved du hvor mange penge du kan bruge. Der er en guide hos Mit kviklån hvor du kan læse mere omkring det at lægge et budget. Læs mere her.

Spis hjemme

Spis hjemme

Den er måske lidt klassisk og cheesy, men er du ung – så er det vejen frem. Hvis du har mulighed for at spise hjemme ved dine forældre, så bruger du ikke selv penge på mad. Mad er/kan være en utrolig stor postering i dit budget og i din økonomi. Du bør derfor se om du kan spise hjemme.

Få et stabilt job

Det siger sig selv, men det at have et job skaber en stabil økonomi. Et stabilt job kan være et job hvor du er sikker på at der ikke kommer fyringsrunder eller et job hvor de er den eneste der kan håndtere det arbejdsområde.

Undgå køb af ting du ikke har råd til

Lad nu være… Det er ikke klogt og du ender med at købe ting på afbetaling som pludseligt hober sig op og så kan du ikke betale dine regninger. Når du ikke kan betale dine regninger så kan du pludseligt være nød til at låne penge igennem selskaber der har disse hurtige penge lån som kviklån.

Invester dine penge

Invester de penge du nu engang har mulighed for at spare op. Bare det at pengene ikke er på din egen bankkonto gør at du ikke føler du kan bruge dem. I bedste tilfælde vil det jo forhåbenligt også resulterer i at dine investeringer afdrager noget lækkert kapital og dermed forbedrer din privatøkonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *