8 idéer til hvad du kan give i mors dag gave

D. 10 maj er det mors dag, og selvom mors dag er en årlig tradition der startede for over 300 år siden, så er det en dejlig måde at vise din mor at du holder af, og tænker på hende, og hvor du skal ud og finde Mors dags gaver. Særligt i denne tid, hvor du måske ikke har mulighed for at se din mor lige så meget som du plejer. I nedstående liste giver vi nogle bud på, hvad du kan forære din mor i mors dag gave. God fornøjelse! 

En dejlig massage gave

Hvorfor ikke forkæle din mor med en lækker velvære oplevelsesgave i form af massage? At blive forkælet er noget af det skønneste, idet massage giver ro til sjæl og krop. Det gør gaven til den perfekte gave idé til hende der har alt eller intet, og er velegnet til kvinder i alle aldre.

​En te gave fra English Tea Shop

​​Hvis din mor nyder te på daglig basis, kan det være en god idé at forkæle med noget te fra English Tea Shop eller én anden mulighed der byder på gourmet te. ​

Et spaophold på Ystad Saltsjöbad

Hvis din mor skal forkæles med noget eksklusivt velvære, så er et spaophold på Ystad Saltsjöbad den oplagte idé. Spa er skønt for krop og sind, og det vil være noget som vil få hende til at koble af fra en ellers travl hverdag. 

En bog for mødre og døtre 

​En god bog er altid et hit, hvis din mor elsker at læse. En bog idé kunne være en Her kan det være denne bog om mødre og døtre som er skabt ud fra samtaler om kærlighed og tab. Overrask hende med en ny, god og så en bog indenfor hende temperament.

​Vinsmagning​

​Hvorfor ikke overraske din mor med en vinsmagning? Her får hun mulighed for at smage på forskellige vine og lære lidt om de gyldne dråber. En vinsmagning er en sjov og afslappet oplevelsesgave til kvinder i alle aldre. 

Lækker gavekurv

En gavekurv er en perfekt gave idé til din mor på mors dag. En kurv fyldt med lækre delikatesser, vin, chokolade eller noget andet, er noget som de fleste vil elske at modtage. Ligesom med et varieret indhold, så findes der gavekurve i alle slags prisklasser.

​Chokoladesmagning Peter Beier

Hvorfor ikke overraske din mor med en anderledes og personlig gave i form af chokoladesmagning hos Peter Beier? En chokoladesmagning vil give din mor en hyggelig, og alternativ oplevelse for hende. Og hvem elsker ikke chokolade!

Tapas for to

En invitation i byen og en omgang tapas for to vil falde i god jord hos de fleste mødre. ​Du finder mange lækre spanske restauranter i de fleste større byer i Danmark, hvor du og din mor kan nyde nogle lækkert tapas sammen.