Bliv klogere på måltidskasserne

Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad er en dansk virksomhed, der blev startet af Line Lund og Kamilla Andersen. Line Lund er uddannet kok, og har derfor også en stor passion for, at udforske og eksperimentere med forskellige smage og ingredienser. Og som den anden del af Kokkens Hverdagsmad har Kamilla en proffesionsbachelor i ernæring og sundhed. Det er hende der sørger for, at alle de retter i som kunder får tilsendt har den helt rigtige kombination af de forskellige næringsstoffer, som kroppen har brug for.

Missionen bag Kokkens Hverdagsmad er, at kunne give danskerne både sundt og varieret hverdagsmad. Det vil altså sige, at det er et koncept, der er udviklet til den travle dansker, som i den grad ønsker, at kunne spare tid på både indkøb, madplaner og madlavning.

Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad vil du få leveret mad til 4 af ugens dage. Maden bliver leveret direkte til din hoveddør, og så kan det jo sådan set ikke blive meget nemmere.

De andre 3 dage, har du forhåbentlig fået noget inspiration, til at  turde at kaste dig ud i noget mere spændende madlavning, der gør det overskueligt, at komme til at stå i køkkenet igen.

Måltidskasser

Hos Kokkens Hverdagsmad er det rent faktisk kun muligt, at vælge imellem to forskellige måltidskasser. Dette lyder måske ikke af meget, og det er i den grad også anderledes end hvad mange andre virksomhedder indenfor samme område tilbyder, men egentlig handler det om, at du som forbruger ikke behøver, at bruge alverdenstid på at bestemme dig.

Den første måltidskasse er Kokkens Hverdagsmad, som fokuserer på både nemt, sundt og børnevenligt mad, der er beregnet til hele familien. Retterne tager ikke meget mere end 20 minutter at tilberede, og du kan derfor nemt få mulighed, for at få tid og overskud til de ting, du rent faktisk skal have nået i løbet af ugen.

Retterne i denne første måltidskasse er de gode gamle klassikere som boller i karry, koteletter i fad, hakkebøffer og mange andre.

Sund Balance er den anden måltidskasse som Kokkens Hverdagsmad tilbyder. Kassen her er et sundere og derved også grønnere alternativ til ovenstående kasse. Der fokuseres på, at tilføjes ekstra grøntsager i de forskellige retter og tilmed også flere fibre. Der er gjort brug af mindre mængder af stivelse, sukker og kalorier.

Kassen er til dig der gerne vil passe på den slanke linje, og være sikker på, at man får det rigtige brændstof til kroppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *