Derfor skal du vælge Jan Folsted

Indholdsfortegnelse

Jan Folsted

Ønsker du hjælp til indretning af kontor? Kommer du ind på dit kontor hver evig eneste dag og tænker, at det bare er kedeligt og upersonligt? Har du et ønske om at være glad for at træde ind og se dit kontor?

Så er Jan Folsted manden for dig.

Her finder du en erfaren forretningsmand, der har mere end 25 års erfaring med salg og rådgivning i indretning af kontorer til private virksomheder såvel som offentlige institutioner.

Han har et bredt kendskab til diverse producenter og leverandører, og netop af den grund kan du føle dig ganske tryg for, at der bliver skabt et kontor, der opfylder dinne individuelle krav og ønsker.

Uanset hvor du befinder dig i landet, kan du kontakte Jan som indretningsarkitekt.

Udover dette sælger folsted møbler og inventar til offentlige og private virksomheder. Så hvis du ønsker at få fornyet jeres inventar i virksomheden, kan dette helt klart også lade sig gøre her.

7 kendetegn

Hos Jan Folsted selv og virksomheden folsted er der 7 kendetegn, som bliver vægtet virkelig højt. Dette er naturligvis for at give kunderne den bedste og mest professionelle oplvelse overhovedet.

Det er kendetegn, der i den grad er væsentlige for, hvorfor Jan Folsted adskiller sig fra andre indretningsarkitekter, og derfor spiller de også en altafgørende rolle for, hvorfor kunder skal vælge at arbejde med ham.

  • ENGAGERET – dette er, fordi han altid bruger meget tid på at sætte sig i kundens sted og på den måde komme ind i hovedet på dem, så han kan tage de bedste beslutninger for kunden.
  • ÆRLIG – så man undgår misforståelser og derfor har et samarbejde, der kører så glat som muligt.
  • DEDIKERET – fordi du finder en stor passion for både design og arkitektur hos Jan, så han går ind i det med liv og sjæl.
  • HANDLEKRAFTIG – du finder en indretningsarkitekt, der virkelig sætter ting i sving. Der er ikke meget fra tanke til handling hos Jan, hvilket for hans kunder betyder at de hurtigere får det kontor, de går og drømmer om.
  • KONSEKVENT – han er altid rationel og beslutsom.
  • MENNESKELIG – Jan er virkelig nem for folk at relatere til. Han har meget livserfaring, han indeholder en stor rummelighed og tolerance, og på den måde er der en ganske særlig stemning omkring ham, der gør, at folk slapper af og føler sig tilpasse i hans selskab, hvilket er altafgørende, når man skal tilbringe så meget tid sammen.
  • KREATIV – der er altid sans for selv den mindste detalje med Jan.

1 thought on “Derfor skal du vælge Jan Folsted”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *