Drømmen om Disneyland Paris

Disneyland er nok den mest velkendte forlystelsespark i hele verden. Jeg har endnu til gode at komme til Disneyland, men jeg glæder mig som et lille barn, til det sker!

Disneyland er forlystelsesparken, hvor børn og voksne kan møde alle de velkendte figurer fra Disneyfilmene – både de gamle kendinge såsom Mickey Mouse og Anders And, men også de nyeste skud på stammen såsom Anna og Elsa fra de elskede Frostfilm, figurerne fra Aladin, Star Wars samt mange andre. 

Samtidig er der selvfølgelig en uendelig række af forslystelser, som blot venter på at du prøver dem – hvad end du er voksen eller barn, så er der masser at vælge mellem.

Disneyland følger desuden med de forskellige sæsoner og derfor vil du finde forskellige sæsonbetingede events i parken. Blandt andet bliver parken udmykket til Halloween, men også mere politiske begivenheder såsom Pride bliver fejret i Disneyland Paris. Personligt kan jeg ogsforestille mig, at det er super hyggeligt at besøøge parken i vintermånederne – og venter man til januar og februar, er det endda uden for højsæson, hvilket afspejler sig i både pris og antal besøgende.

Disneyland findes forskellige steder i verden, men for os, der bor i Danmark, er der ingen tvivl om at det mest oplagte er at vælge Disneyland Paris. Faktisk ligger denne park kun 1.200 km fra Danmark, og det er derfor ganske overskueligt at komme hertil. Du kan selvfølgelig vælge løsningen med at køre selv, men der er også gode muligheder for at komme hertil med tog. Så kan I nyde turen sammen og få tiden til at gå med at kigge ud af vinduet, spille kortspil, læse bøger og lytte til musik – eller trave rundt på toget og nyde stemningen ombord. Hvis I er typerne, der foretrækker at flyve, så er det naturligvis også en mulighed – men bestemt ikke en nødvendighed.

Det, der primært har holdt mig tilbage fra at besøge Disneyland ind til videre, er at priserne kan være lidt pebrede. Dog har jeg hørt, at man kan skrue en hel del ned for priserne blandt andet ved at vælge en overnatningsmulighed, der ikke er så dyr, ligesom man kan spare mange penge ved at tage mad med ind i parken i stedet for at benytte sig af de dyre muligheder, der eksisterer der.

Der er også forskellige steder på internettet (og i den virkelige verden), hvor det er muligt at få forskellige former for rabatter til parken. Det er naturligvis værd at kigge efter. På hjemmesiden her, hvor du også kan læse om Disneyland Paris, kan du blandt andet være heldig at finde tilbud og rabatter.