En gave der vil glæde i lang tid!

Forkæl dig selv eller en du holder af

Står du og mangler den perfekte julegave til din mor, søster, svigerinde, bedstemor, veninde eller kæreste? For ikke at nævne far, bedstefar eller mand. Så kommer her én af de allerbedste gaveidéer, hvis du spørger mig. 

Ved at forære én du har kær en omgang massage hos Massage Aars giver du en gave med kærlighed, med omtanke på velvære og nydelse og formentligt et tiltrængt afbræk i en hektisk og stressende hverdag. At give gaver der glæder modtageren, er det bedste, jeg ved. Men at kunne give noget, der ovenikøbet forbedre og højner livskvaliteten hos sine kære, er endnu bedre. 

Det er en klar anbefaling fra mig!
Sidste år forærede jeg mine kære et gavekort til massage, og jeg kan hilse og sige, at gaven blev modtaget med stor begejstring og glæde. At kunne forkæle dem jeg elsker, og tilføre deres hverdag lidt ekstra godt, gør én glad langt ind i sjælen.
Specielt i disse kolde og mørke vinter måneder, der er det ekstra tiltrængt og kærkomment. 

Du behøver selvfølgelig ikke kun at forære dine kære denne fantastiske oplevelse. I disse tider er det også vigtigt at huske sig selv og sit eget velbefindende. Derfor skulle det være alle vel undt med en omgang professionel og dejlig massage.
Så hvorfor vente på at andre giver dig det? Det handler også om, bare en gang i mellem, at gøre noget godt og ekstraordinært for sig selv. Vores kroppe skal holde i rigtig mange år, og derfor er det vigtigt, at vi passer rigtig godt på den. I en stressende og tralv hverdag, må den stå til model for meget – så glem ikke at give den noget godt tilbage. Det har den brug for! 

Oplevelsesgaver er bare lidt bedre

Vi mangler efterhånden ingenting. Det kan sommetider være utroligt svært at finde på ønsker til ønskesedlen. Så hvorfor give viskestykker, strømper eller endnu en gryde til samlingen? At give en oplevelsesgave, som massage, er både personligt, givet med kærlighed og omtanke og vidner om, at der er kræses for at finde det helt rigtige. En gave der både glæder juleaften, i tiden efter, under selve massagen og i særdeleshed også efter – for her er kroppen blevet behandlet og afslappet, hvilket skaber større glæde, overskud og velvære. Alt sammen noget der findes kærkomment i en tralv og hektisk hverdag med mange ting på programmet. Det er derfor min varmeste anbefaling at bestille en tid hos Massage Aars – til glæde og gavn! 

 

5 thoughts on “En gave der vil glæde i lang tid!”

  1. Keaweb.dk – Hullehøj,
    Jeg gad godt lige tilmelde mig nyhedsbrev, men har i ikke fået det endnu? 😀
    Marie

  2. Keaweb.dk Heej,
    Glemte jer helt, men som altid god læsning – og jeg er tilbage De kærligste hilsner. Albert B.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *