Få et hurtigt overblik over kviklån

Indholdsfortegnelse

Kviklån, hurtige lån, billige lån, sms lån, microlån, kært barn har mange navne og er i Danmark også blevet en meget populær låneform, da den er nem og hurtig, samt ikke kræver at der stilles sikkerhed, som der ofte gør i en almindelig bank. Udbuddet af kviklån er da også eksploderet og det kan være svært at få et overblik over de forskellige låneudbydere. Derfor tilbyder mange hjemmesider også en kviklån oversigt, der i følge deres viden tilbyder de bedste kviklån der er på låne markedet. 

Lån til forbrug

Der kan være mange gode grunde til at tage et kviklån, det kan være sidst på måneden, der kan være et godt tilbud som det kan være svært at sige nej til eller der kan være kommet en uventet ekstra regning. 

Et kviklån tager ofte kun få minutter at ansøge og man vil som udgangspunkt have pengene indenfor få timer. Når du får et lånetilbud er det vigtigt at du læser betingelserne igennem og sikre dig at du kan betale lånet tilbage når det passer dig. Altså før tid. Derved kan du tilbage betale lånet når du næste gang får løn og sikre dig at lånet ikke bliver så dyrt rentemæssigt. En anden god ting at tjekke er lånet ÅOP. ÅOP fortæller hvad lånet koster sammenlagt på et år. Det er en god indikator til at sammenligne flere lån. Det er en god ide at få mere end et tilbud. 

Få lånekrav

Som navnet antyder er det et lån, der er nemt og hurtigt at få godkendt og der er også kun få krav til at kunne låne. Med mindre at der er tale om et større beløb. Så vil der som udgangspunkt blive bedt om dokumentation som f.eks. lønsedler. Ellers er kravene at du skal have et NemID, en aktiv mailadresse så det er muligt at sende dig et tilbud, en dansk registreret adresse og så skal du være over 18 år. Nogle låneudbydere vil have et krav om at du er mindst 19 år. De fleste ,men ikke alle, har også et krav om at du ikke må stå i RKI. Betingelserne for at låne vil dog være forskellige alt afhængig af om du står i RKI eller ej.