FAQs om bioethnol som vil hjælpe dig med dit køb

Når kulden rammer er det vigtigt at opruste dit hjem med varme, så du kan trædeind i dit hjem efter en lang dag, søger ly fra kulden udenfor, og møde et hjem med en rar varme. Én måde du kan forkæle dig selv med denne varme er ved at installere en biobejs, som er en smart og moderne måde at få varmet dit hjem op, samtidig med at du får hyggen fra en brændeovn ind i dit hjem. Når først du har forkælet dig selv med en sådan biopejs, så skal du også huske at få tilkøbt den rette bioethanol til at holde din biopejs igang på en miljø venlig måde. Og her kan spørgsmålene opstå! Men bare rolig, denne artikel er lavet til at guide dig igennem de spørgsmål du måtte have angående bioethanol. Du kan også gå ind på hjemmesiden Bioethanol som opereres af Bio-pejs, hvor du kan finde et stort udvalg af bioethanol i mange forskellige størrelser og udgaver, så du kan tilkøbe dig præcis den bioethanol, som passer til dit behov og dit budget. 

Hvad er bioethanol?

Bioethanol er et organisk stof, som udvindes af råvare og er et meget brændbart materiale. Det anvendes særligt til biopejse, da det har langtids brændingstid, samtidig med at det let kan anvendes.

Hvordan produceres bioethanol?

Første generations bioethanol udvindes af råvarer såsom majs, sukkerroer og kartofler. Disse koges og hakkes, for derefter at blive gæret for at få den helt rette produktion af ethanol.

Anden generations bioethanol produceres af cellulosen i restprodukter, som for eksempel halm, træspåner eller majsstængler.

Med andre ord er begge former lavet af naturlige råvarer og er derfor en miljø venlig løsning på varme. 

Hvilken bioethanol skal jeg anvede i min biopejs?

Når du anvender bioethanol til en biopejs skal du bruge bioethanol i den reneste form, da en biopejs bør betjenes med bioethanol på mindst 96,5% og maks 97,5% renhed. 

Kan Bio-pejs hjælpe mig?

Hos Bio-pejs fås tanke i forskellige størrelser, så du afhængigt af din biopejs kan købe en tank, som passer til dit behov. Derudover forhandler Bio-pejs forskellige udbydere, som alle har forskellgie priser, hvilket betyder at du får muligheden for at sammenligne priser, så du kan få mest varme for dine penge. 

Er deres service god?

Hos Bio-pejs tilbydes der god service, hvor du nemt kan kontakte ved spørgsmål eller behov for vejledning. På hjemmesiden finder du også en online chat, hvor du hurtigt kan stille de spørgsmål du end måtte have, så dint køb af bioethanol bliver nemt og simpelt. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *