Guide: Flyt til Costa Del Sol

Er du også træt af det danske uforudsigelige vejr, og elsker du bare sol og sommer? Hvis du kan nikke ja til det, så kunne det være du skulle overveje at flytte til Spaniens solkys Costa Del Sol. Bolig Sydspanien kan hjælpe dig med at finde boliger fra Malaga til Marbella. 

Sydspanien – bedre kendt som solkysten Costa Del Sol er en 150 km lang strækning med de lækreste sandstrande, hyggelige byer, god mad så langt øjet rækker, og godt vejr stortset hele året rundt. At købe bolig på Costa del Sol kommer man aldrig til at fortryde. Hvis du er til varme lange somre og milde vintre, så er Sydspanien lige sagen for dig! Det tager ikke meget mere end tre timer at flyve til Malaga, som betegnes som Costa Del Sols hovedstad, og der går fly fra både København og Billund. Man skal faktisk ikke mange timers flyvninger væk for at opleve et helt andet klima end hvad vi har her i Danmark. 

Bolig Sydspanien kan hjælpe dig på vej

Bolig Sydspanien er en spansk ejendomsmæglerkæde med danske ejendomsmæglere. De er super kompetente og kan rådgive dig rigtig godt, hvis du ikke har erfaring med boligkøb i Spanien. Bolig Sydspanien kan også hjælpe dig med at sælge, hvis du har en bolig på Solkysten. Bolig Sydspanien har en helt særlig filosofi, og de mener at alle kunder er unikke, og derfor også har forskellige behov.

Du får altid en personlig service, når du involverer dig med Bolig Sydspanien, når du skal købe bolig på Costa Del Sol. At købe ejendom i udlandet er et stort spring og en rigtig stor beslutning, men det ved Bolig Sydspanien alt om, og du er derfor i trygger hænder lige fra start til slut, når du handler med dem. Ejendomsmæglerne som arbejder hos Bolig Sydspanien har selv mange personlige erfaringer med at købe bolig i Sydspanien, og derfor er de nemlig også de helt rette kandidater til at hjælpe dig godt fra start af, når du skal købe bolig i Sydspanien. 

Hvilke områder?

Når man skal købe bolig i Sydspanien kan det helt store spørgsmål være hvilke områder man skal købe bolig i. Bolig Sydspanien har boliger i store dele af Sydspanien – blandt andet:

  • Benalmadene
  • Fuengirola
  • Malaga
  • Marbella
  • Mijas
  • Torremolinos
  • Og andre dele af Costa Del Sol

At købe bolig i udlandet er som sagt en stor beslutning, og det kan derfor være klogt at rådføre sig med nogen, som ved hvad det vil sige.