Hop med ombord – toget går til Schweiz

Oplev en helt ny måde at rejse på!

Vi er ofte vant til at rejse på ferie med flymaskine eller tage den traditionelle kør-selv-ferie med proppet bagagerum og trænge kår på bagsædet i en bil der synes alt for varm og med minuspoints på pladskontoen. Vi har også alle oplevet enorm ventetid i lufthavnen, spenderet oceaner af tid ved bagagebåndet. Tilmed oplevet at vores kufferter ikke var med ombord på flyet. Oplevet forsinket – eller i værste fald aflyste flyafgange. Vi har alle været der. 

Derfor er jeg glad for at præsentere denne rejseform. Omend den ikke er ny, tror jeg at mange endnu ikke har fået øjnene op for den. Derfor glæder det mig at slå en slag for denne rejseform! Jeg håber, at dette vil kunne lokke flere med på ideen om, hvor fantastisk og oplevelsesrig en togrejse er.

Togferien går til Schweiz

Destinationen er Schweiz – det bjergrige land med den storslåede natur. Personligt har jeg været så heldig at besøge landet to gange. Både om vinteren, hvor skisporten var aktiviteten, hvor landet var klædt i hvid sne og om sommeren, hvor temperaturen oversteg de velkendte, danske standarder og solen skinnede dagen lang. Absolut et besøg værd – hvad end det drejer sig om en sommer- eller vinterferie. Begge dele er oplevelsesrige og Schweiz et besøg værd. Vejret er i hvert fald altid en oplevelse i sig selv. 

Ved at rejse med tog kan du opleve Schweiz og denne smukke natur gennem togruden. Du slipper dermed for at agere chauffør på turen – og kan med god samvittighed læne dig afslappet tilbage, nyde turen, læse en god bog eller tilsnige dig en velfortjent middagslur. Det er vel ferien, for pokker! 

Samtidig skåner du også vores klima – det klima vi har ansvar overfor, og som vi alle bør passe godt på. I fællesskab. Ved at tage turen gennem Schweiz i tog undlader du at bruge store, unødvendige mængder af CO2 som både biler og fly udleder. Dermed får du også en klima-highfive et ekstra plus points på denne konto. 

Derudover er det værd at huske på at siddekomforten ofte er væsentlig bedre og højere i et togsæde sammenlignet med både sæderne i bil og fly. Vi kender for øvrigt nok også alle sammen til den manglende benplads, der er både i flyet og på bagsædet af bilen. Det er ikke at foretrække, hvis du spørger mig. 

Dermed et stort slag for Togferie – og ikke mindst for Schweiz 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *