Kom igang med at cykle hjemme i stuen!

En spinningscykel hjemme i stuen eller på et værelse er faktisk gået hen og blevet ret normalt i de danske hjem. Corona har gjort, at rigtig mange fitnesscentre holder lukket, og folk holder sig generelt mere hjemme i eget hus. Derfor har hjemme-træningsredskaberne også fundet vej ind i de danske stuer. For selvom alt er lukket, så vil mange stadig gerne holde sig lidt igang, og det kan jeg godt forstå. 

Hvis du ligesom jeg heller ikke er den store forbruger af jernhesten ude i garagen, så er en cykel til stuen et rigtig godt alternativ til at få noget motion. Med den kan du nemlig tage en cykeltur, uanset hvordan vind og vejr er udenfor huset fire vægge. 

Læs med her, hvis du gerne vil vide lidt mere om, hvorfor det er en god idé at anskaffe sig en spinngscykel, man kan bruge derhjemme. 

Cykling er skånsom for kroppen 

Cykling er uden tvivl en utrolig skånsom måde ar få trænet kroppen på. Hvis du sammenligner en tur på cyklen med en løbetur, så lider du slet ikke samme overbelasning. Med en tur på cyklen undgår du de her stød og slag, som det giver, når du løber. Cykelturen er samtidig også mindst lige så effektiv, som en løbetur kan være for konditionstræningen og kalorieforbrændningen. 

En cykel er et godt genoptræningsredskab 

Hvis du har problemer med især knæene og hurtigt bliver overbelastet, så er det cyklen et virkelig godt redskab til at komme oven på igen. Med en cykel får du trænet benene og knæene uden at du overbelaster dem. Rigtig mange sportsstjerner benytter sig også af en cykel, da det netop holder én igang og pulsen oppe uden, at man skal overbelaste musklerne alt for meget. 

Du kan cykle, lige når du vil med en spinningscykel 

Når du anskaffer dig en spinningscykel, er det slut med gode undskyldninger. Du kan nemlig benytte dig af den, uanset hvornår du vil. Selvom regnen siler ned, eller der er frostgrader udenfor, så er det altså ikke længere en undskyldning, du kan bruge for at slippe for en cykeltur. Du kan nemlig gøre det lige hjemme i stuen, hvor det ikke regner og temperaturen er perfekt. Du kan jo tænde for radionen, sætte noget god træningsmusik på eller måske se et afsnit af din yndlingsserie på netflix, mens du cykler afsted. 

Er du klar til at komme igang? Så overvej en Sole SB700 til cykeltræning fra nettfitness.dk.

Læs også En spinningcykel et en effektiv fitnessmaskine om spinning, træning, fitness hos nyamagerbrogade.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *