Mangler du nyt lir til din iPad?

Nyt lir til din Ipad eller er din iPad knækket?

Du kan uanset hvad finde reservedele, tilbehør eller værktøj hos Bramming Electronic. Reservedele til iPad er lige hvad man står og mangler, når uheldet er ude, men også for fremtidig beskyttelse af din Ipad. Det kan både være alt fra en ny antenne, kamera, frontglas, batteri og meget mere.

Du kan altså finde udstyr og reservedele til næsten alle typer af iPads, men også få hjælp til reperation af den. 

Hos Bramming Electronics får du muligheden for både at reperere mobiler, tablets, PC og Iphones og de er nemlig specialister i de nye mærker og modeller der efterhånden er kommet til. 

Vi kender det allesammen, vores børn får lige lov til at lege lidt med iPaden og wups, så er den ikke længere i sofaen, og nu må støvsugeren frem for skærmen er tusinde dele på gulvet. Det bedste du kan gøre i denne situation er enten at når du har købt din første iPad, at sørge for den har et cover på og også skærm beskyttelse, så er du sikret bedre inden uheldet er ude. Hvis du ikke er så heldig og uheldet sker med den smadrede skærm eller måske et batteri som er slidt op, så kan du heldigvis få repereret det af professionelle mennesker. 

Det er så skønt, når det lykkedes at få den rette hjælp. Faktisk kræver det kun at du besøger hjemmesiden og får booket en tid til reperation. Når du får reparareret din telefon eller iPad, er du omfattet af en 12 måneders garanti på reparationen og reservedelene. Meeen… Det gælder altså ikke fysisk overlast eller fugtskader, så vær opmærksom på dette. Dog er garantien med til at gøre, at du som kunde kan føle dig sikker, når du handler hos Bramming Electronics og er bl.a. en e-mærket webshop. Du får en garanti for veludført arbejde! 

5 gode grunde til at handle hos Bramming Electronics

  1. Der er lave priser på alle varer i webshoppen
  2. Leveringen er højst 1-3 dage og kræver bare et klik på hjemmesiden.
  3. Gratis levering til dig som handler for over 500 kr. Så du kan jo både købe tilbehør til din Ipad, men hvis du står og mangler noget til din telefon også, så hvorfor ikke bestille det med?
  4. Der er 14 dages fuld returret. Så hvis du fortryder, eller skal bytte til et andet produkt, har du god tid. 
  5. En E-mærket webshop, hvilket skaber sikkerhed og tryghed for dit vedkommende som kunde 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *