Når du vil investere i kryptovaluta

Hvorfor er kryptovaluta populært?

Du har nok hørt om kryptovaluta enten i nyheder, i avisen eller af omtale. Kryptovaluta er blevet ret populært de seneste år fordi det er en god måde at investere sine penge på og en god måde at investere dine penge, hvis du leder efter en investeringsmulighed. Kryptovaluta er det man kalder en ’digital valuta’, som ikke er afhængig af nogen banker, hverken store eller små eller centralbanker, som alle andre møntenheder for eksempel er, det vil den danske krone eller euroen, og det er en af de mange fordele der er ved kryptovaluta. Ligesom alt andet er der altid nogle risici og ulemper, det er der altid når man investerer, til gengæld er værdier enormt sikker. Det betyder i al sin enkelhed at når bankerne ikke er med til at styre værdien, vil dens værdi blive ved med at være høj på grund af den lave inflation og de ganske få gebyrer.

Hvilke slags kryptovaluta findes der?
Der findes efterhånden en del forskellige kryptovalutaer, men den som er mest kendt og som man hører mest om er den der hedder Bitcoin. Én bitboin svarer til ca. 61.500 danske kroner, for mere info kig her Dansk Bitcoinforening.
Hvis du søger et sted hvor du kan købe eller bruge kryptovaluta, kan du søge på den platform, der hedder Etoro, som er et sted, hvor der handles med aktier og hvor du bliver informeret om forskellige investeringsmuligheder med kryptovaluta. Man kan også handle med kryptovaluta på Etoro og på siden kan du finde forskellige anmeldelser.  Man kan desuden investere i aktier på Etoro, hvilket eftersigende kan være noget risikabelt. Under alle omstændigheder gør det sig altid gældende, uanset hvor du vælger at investere og handle, at du sætter dig godt ind i det hele og laver din research, så du ved hvilke risici og faldgrupper, du kan komme ud for.

Tjen penge på kryptovaluta
Mange er interesserede i at vide, hvordan de kan tjene penge på kryptovaluta, specielt da det er populært at tale om, at garvede investorer har tjent mange millioner ved at investere i disse digitale valutaer. Der findes forskellige metoder til at investere i kryptovaluta, læs om på det og se om du har heldet med dig. Vær dog opmærksom på at hvis du som privatperson køber og sælger bitcoins eller en anden form for kryptovaluta, skal du altid oplyse fortjenesten eller dit tab til Skattestyrelsen, da det anses som spekulation.