Sådan låner du trods registrering i RKI

Indholdsfortegnelse

Lån penge trods RKI

Mange steder kan det være helt umuligt, at komme til at låne flere penge hvis man først er registreret hos RKI. Hos Pantsat.dk er der dog råd at hente.

Kort sagt er markedet for lån, når man står i RKI, lidt af en jungl. De fleste sider du kommer ind på, er sider hvor det ikke er muligt, at tage et lån hvis man i forvejen befinder sig i RKI. Hos Pantsat.dk kan du dog få tilbudt et lån trods RKI, fordi du som kunde sætter en værdigenstand som sikkerhed for lånet. Rent praktisk foregår det altså sådan, at du rent faktisk sælger genstanden til virksomheden og så har du mulighed for at købe denne specifikke genstand tilbage på et senere tidspunkt.

For at kunne få dette lån, starter du med at skulle sende en ansøgning. Efter dette får du et lånetilbud inden for de næste 24 timer. Det er ganske uforpligtende, at sende en ansøgnings afsted.

Det gør ikke nogen forskel for hvor stort et beløb du kan låne, om du er registreret hos RKI eller ej. Det du får udbetalt er nemlig baseret på  værdien af den værdigenstand, som du indleverer. Som udgangspunkt er maksimal udbetalingen dog på 50% af værdien. 

RKI

RKI står for Ribers Kredit Information. RKI er i bund og grund det man kalder et skyldnerregister. Både virksomheder og almindelige privat personer kan stå registreret i RKI.

Registret er en samling over personer, der skylder penge og som ikke opfylder betalingskravene. Det er folk der ikke betaler, til trods for at have modtaget rykkere. Det betyder også, at hvis du står i RKI, så betegnes du som en dårlig betaler.

I dag er der over 200.000 danskere registreret i RKI. Dette svarer til hver 20. myndige dansker.

Fordele

Der er tre væsentlige fordele ved at tage et lån hos Pantsat.dk, som du her kan læse mere om.

  • For det første er RKI ingen hindring. Dette er fordi virksomheden ikke laver en kredit vurdering på de kunder der sender en ansøgning. Det eneste der kræves er denne genstand, som skal være sikkerhed for lånet og som samtidig udbetaler 50% af genstandens værdi.
  • Man kan få pengene hurtigt. Så snart denne værdigenstand er indleveret eller sendt, samt kontrakten er blevet underskrevet får du pengene ind på din konto. Du har tilmed mulighed for at få dem udbetalt kontant. Dette sker i forbindelse med indleveringen.
  • Sidst men ikke mindst finder man de lave omkostninger. Renten er helt ned til 2,95% og er fast.

Så hvis du også står i en situation hvor du ønsker at låne penge, men ikke er i stand til det på grund er RKI. Så skal du blot følge dette link; Lån penge rki.