Tips til en hurtig makeover

Flot hud, smukke negle og en slank fit krop. Hvem drømmer ikke om det? Læs med her for at få en lille miniguide til, hvordan du kan bevare et smukt og naturligt look, som alle andre vil komme til at misunde dig for.  

Vi ved godt at det er de færreste mennesker, som er født med en slank krop og et perfekt ansigt. Måske mener du selv, at være en af dem der sagtens kan finde en række steder på kroppen, som du ville ønske var anderledes? Rent faktisk er der nogle ting, du selv kan gøre for at opnå netop de resultater, du ønsker. 

Lever du sundt, er det ikke kun din krop, som nyder godt af dine bestræbelser. Du vil også opleve at din hud forandrer sig – til det bedre. Urenheder bliver der måske mindre af. Huden opleves anderledes og mere levende. Du oplever også dig selv som mere glad, og med mere overskud og energi i hverdagen.

Kunne du tænke dig at din krop var lidt anderledes? Og at den ekstra lille delle på maven godt kunne forsvinde? Så er motion svaret – og gerne en masse motion. For eksempel i form af løb, styrketræning eller svømning 3-4 gange om ugen. 

Udover motion er der selvfølgelig også kosten, den må du ikke glemme. Vil du skabe gode resultater, som skal kunne ses. Bør din kost hovedsageligt bestå af fisk, magert kød, grøntsager, frugt og forskellige nødder.

Uønsket hårvækst – nej tak

Der vokser hår på alle mennesker, det kommer nok ikke som nogen overraskelse. Hår som vi gerne ser os fri for, og hår som vi bruger mange timer på at komme af med. Faktisk kan du fjerne den uønskede hårvækst på en hurtig, nem og smertefri måde. Nemlig ved hjælp af laser.

Ved at anvende laser til den uønskede hårvækst, sikrer du dig et flot og langvarigt resultat. At fjerne hår ved hjælp af laser, er nemt og hurtigt. Behandlingen foregår ved, at man ødelægger  hver og en af dine hårsække. Du skal regel igennem behandlingen 5-7 gange for at opnå det bedste resultat.

Drik vand – masser af vand!

Du har med garanti hørt det før. Men vand er særdeles godt og vigtigt for hele din krop, dit helbred, og for at du kan holde den slanke linie. Du kan selvfølgelig ikke drikke dig i form, men du kan hjælpe din krop godt på vej. 

Der er som sagt mange fordele ved at drikke vand. Din hud bliver synligt flottere, hvilket betyder, at du kommer til at se mere frisk og sund ud. Du får også mere overskud, hvis du drikker vand i den anbefalede mængde.  Som udgangspunkt skal en voksen drikke 2 liter vand om dagen. Men er du en af dem, som har fået øjnene op for motion og at være fysisk aktiv, så er det en rigtig god idé at drikke op til 3-4 liter om dagen.