Tre gode vaner til sundere hud

Der findes enormt mange gode sider omkring mentalt og fysiske velvære som chekos og bodylab, der findes også enormt mange dårlige derude der giver falsk info og råd til dårlige kostvaner. 

Hvis du er lidt i tvivl om hvad der er op og ned i hele kostdebatten, så er du bare én ud af utroligt mange danskere – og det er også forståeligt at det er svært at navigere i de mange ekspertråd der siger hinanden mod hele tiden. Mentalt- og fysisk velvære kan være alt fra at man er træt og uoplagt fordi man fylder kroppen med skidt benzin til at man er usikker på sig selv fordi man har uren hud.

Denne artikel kommer ikke til at berøre nogle af de ekspertråd, men giver derimod bare tre gode vaner som du kan samle op, der både øger dit mentale- og fysiske velvære. Du finder dem herunder.

Motion – selvom det er irriterende

Når vi mennesker dyrker motion sveder vi, sved består at salt og gamle affaldsstoffer som ellers ikke var kommet ud af huden. Hvis du gerne vil have renere hud, en mere tonet krop og bedre energiniveauer igennem hele dagen, så kan du med fordel se mod en ny hobby hvor du får en smule sved på panden. 

Selvom man skulle tro at motion mest havde noget at gøre med hvor stærk og stor du er, så har det faktisk også enormt meget at gøre med måden vi mennesker går og har det på. Motion er med til at øge energiniveauer, glæde og mobilitet – noget der i sidste ende medfører højere livskvalitet.

Kostvaner – fordi du er hvad du spiser

Kosten er noget af det der har den mest direkte indflydelse på uren og fedtet hud. Vi er bogstavelig talt hvad vi spiser, og hvis du fylder kroppen med fast-food og slik, så kommer du også til at føle dig uoplagt og fedtet på længere sigt. Hvis du er ude efter mere ren hud og mindre acne med mere, så bør du overveje om du fylder kroppen med noget der måske fortjener kun at blive spist med øjenen – som fire flade flødeboller på et fladt flødebollefad.

Stress – mindsk det og få renere hud

En af de nemmeste måder at se om andre folk er stresset på er deres puls, som nogle ville have det mærkeligt med at du lige tog og så deres hud. Mindsk dit stress i løbet af hverdagen ved at tage velfortjente pauser og oplev renere hud næsten med det samme.