Tre steder du skal se i København

Hvis dine sommerferieplaner er blevet skrottet i år takket været COVID-19 og den påtvungne karantæne og lammelse af alt flytrafik rundt omkring i verden, så er der gode chancer for at du går og spekulerer på, hvad du så kan få sommeren til at gå med. 

Hvad værre er, så er alle festivaler og store arrangementer i Danmark også aflyst, hvilket gør kalenderen den del mere tom at se på – men det kan der heldigvis gøres noget ved! I denne artikel griber jeg fat i tre helt fantastiske steder i København, som jeg gerne vil garantere er lige så godt som en rejse ud i verden. 

1. Christianshavn

Christianshavn er måske en af de mere kendte områder i København og det er der en god grund til. Atmosfæren og bylivet på Christianshavn er strikket så godt sammen, at det kunne være taget direkte ud af en spillefilm. 

Christianshavn har rigeligt af både mad- og drikkesteder der nok skal snuppe mindst et par timer ud af den tomme kalender. 

2. Nørrebro

Hvis der er ét sted der er sprunget op som et nyt \’in\’ sted i KBH, så er det Nørrebro. Hvad der engang ikke var specielt værd at kigge på er blevet til samlingspunktet for dansk hip hop og den dertilhørende kultur. 

På Nørrebro kan du finde et væld af forskellige barer, parker og madsteder. Hvis du virkelig er til autentiske oplevelser som turist, så er det her en af de steder hvor du bliver nød til at tage hen. 

3. Søerne

Søerne er en af de områder i København hvor de lokale kommer lige så meget som turisterne. Søerne er området lige uden for Christiania og det trækker sig hele vejen op til Refshaløen. 

En god aktivitet på en af dine turistdage i KBH kunne være at gå en tur om søerne. Det er den perfekte måde at bruge en hel dag på og så får i også dyrket rigeligt motion. Søerne er også en god måde at komme lidt ud af det af og til meget hektiske byliv, der jo er indre København. 

Sidst, men ikke mindst

Så vil jeg anbefale at leje en cykel mens i er byen. København er en flad by der er meget nemt at komme rundt i – og så er der virkelig meget trafik til tider, hvilket faktisk kan gøre cyklen til det hurtigere valg. Find mange gode tips til oplevelser i KBH her